Author Topic: Server... bug... maybe?  (Read 507 times)

Offline Wanderer

  • Master Member Mark II
  • *****
  • Posts: 1,577
  • If you're not drunk you're doing it wrong.
Server... bug... maybe?
« on: April 28, 2012, 01:56:47 AM »
Chris/Keith: I'm getting a ton of these notifications:

Rejected S_SendUpdateOnLocalClientPlayerEntity because fromPlayerAccount == null

That's happening in the background log in the server screen.

What do you need from me to troubleshoot?

Also, would you adjust the top layer to allow the server's internal text log to pop up on TOP of the server information?  It's a right royal PITA to read right now with the server info covering the screen.  I've been admin on too many systems along the way, having stuff like this blocked annoys me on an internal level that's difficult to describe.  No, I can't do much with it so it doesn't matter... but dammit oh yes it DOES!

Oh, yeah, another one if you'd be so kind.  I'd like to be able to send SERVER ADMIN messages from the server screen without doing a full login.  A minor thing, I know, but I'd like to be able to do messages that can never be confused other than as having come from "THE HAND OF GOD"... particularly for reboots, warnings, etc.  Make it player 0 so there's never a confusion.
« Last Edit: April 28, 2012, 01:58:25 AM by Wanderer »
... and then we'll have cake.

Offline Toll

  • Sr. Member Mark III
  • ****
  • Posts: 452
Re: Server... bug... maybe?
« Reply #1 on: April 28, 2012, 02:00:50 AM »
You can press T to chat on the server console. I'm not sure how it works with the server admin commands though.

Offline Wanderer

  • Master Member Mark II
  • *****
  • Posts: 1,577
  • If you're not drunk you're doing it wrong.
Re: Server... bug... maybe?
« Reply #2 on: April 28, 2012, 02:08:07 AM »
You can press T to chat on the server console. I'm not sure how it works with the server admin commands though.

Not anymore, apparently.  No workie.  Tried. :)
... and then we'll have cake.

Offline Toll

  • Sr. Member Mark III
  • ****
  • Posts: 452
Re: Server... bug... maybe?
« Reply #3 on: April 28, 2012, 02:40:01 AM »
Hmm. Works for me. Strange...

Offline keith.lamothe

  • Arcen Games Staff
  • Arcen Staff
  • Zenith Council Member Mark III
  • *****
  • Posts: 19,505
Re: Server... bug... maybe?
« Reply #4 on: April 28, 2012, 10:14:21 AM »
If that's spamming in an ongoing fashion that would explain that lag you were talking about :)

Will look into that and the window ordering.
Have ideas or bug reports for one of our games? Mantis for Suggestions and Bug Reports. Thanks for helping to make our games better!